Jótékonysági koncert

2020. március 17-én, kedden 18 órától jótékonysági koncertet tartunk a tatabányai Szent Margit Gimnázium és Általános Iskola kápolnájában (Botond u. 1.), aminek a bevételét a március 27-29-én tartandó Első Hétvégénk megrendezésére szeretnénk fordítani. A koncerten a közösségünk egyik tagja, Geiszelhardt (Benkő) Dóri, népdalénekes fog énekelni, rajta kívül pedig a közösségünkhöz tartozó gyermekek fognak készülni énekkel, zenével, mesével.

Egy kicsit talán szokatlan lehet, hogy ilyen célra szervez valaki jótékonysági koncertet. Az meg talán még furcsább, hogy egy közösség „saját maga számára” gyűjt. A helyzet viszont az, hogy az elmúlt években annyira felszaladtak az Első Hétvégék szállás- és étkezési költségei, hogy a résztvevőktől érkező adományok egyre kisebb részét fedezik csak a kiadásoknak. Ez pedig vagy azt jelenti, hogy nem fogunk tudni több Első Hétvégét tartani, vagy azt jelenti, hogy az Első Hétvége egy VIP rendezvénnyé válik, ami csak tehetős házaspárok számára válik elérhetővé. Mi pedig egyiket sem szeretnénk.

Arra kérünk ezért Benneteket, hogy gyertek el, hallgassátok meg a koncertet, és adományaitokkal tegyétek lehetővé, hogy még sok-sok Első Hétvégét tarthassuk, ahol házaspárok tucatjai újulhatnak meg szerelmükben, és válhatnak a házasság evangéliumának hirdetőivé!

Előre is köszönjük nagylelkű segítségeteket! Várunk Benneteket szeretettel!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.