Melletted állok, mellém állsz! Feléd fordulok, felém fordulsz!

A sok-sok online találkozó után immár személyesen is alkalmunk nyílt találkozni egymással szeptemberben, amit hatalmas izgalommal vártunk. Jó volt újra látni az arcokat élőben, nem csak a képernyőn keresztül, együtt énekelni, imádkozni és egy újabb érzékeny témát feldolgozni.

Melletted állok, mellém állsz! Feléd fordulok, felém fordulsz! Valahogy éreztük a cím hallatán, hogy ez egy sírós-nevetős alkalom lesz és valóban így is lett. Igazán megérintő volt Timi és Viktor példáin keresztül hallgatni, hogy milyen különféle élethelyzetekben nyújthatunk egymásnak valódi támaszt, legyenek azok apró hétköznapi szituációk vagy nagyobb horderejűek, amik akár az egész életünkre hatással vannak.

Sokszor egy-egy apró gesztus a másiknak hatalmas boldogságot jelenthet, amire akár nem is gondolunk. Vannak olyan helyzetek is, amikor már mi, a saját kis családunkat „megvédve” kell kiálljunk akár más családtagokkal szemben is, de igenis fontos ezeket felvállalni, mert a mi kettőnk, férj és feleség szeretetkapcsolata az, ami örök életre szól. Ezzel persze nem elfeledve azt, hogy honnan jövünk és hová tartunk, de a szüleink és a gyerekeink között mégiscsak mi vagyunk azok a stabil mozgatórugók, akik ha egymással szoros szeretetben vannak, valódi társai egymásnak, akkor a környezet is rájuk támaszkodhat, akár belőlük töltekezhet.

Köszönjük szépen ezt a témát, az őszinte példákat, amiket haza vihettünk magunkkal, szívünkbe zártunk és ismét megállapíthattuk, hogy milyen jó érzés, ha tudod, van egy olyan társad, aki mindig, mindenben melletted áll és szeret.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.