Új év, új helyszín, új téma

Az elmúlt, kicsit szomorkás téli szombat délutánon 12 pár várta Szilvia&Gábor és Kati&Robi előadását, „Áldott harmadik, avagy Isten jelenléte a házasságunkban” címmel.

Már a cím is elénk vetítette, hogy nem csak szerelmes párokról lesz szó, hanem arról is, hogy életünk egy-egy sorsfordító pillanatában hogyan jelenik meg a segítő Isten kegyelme. Megrendítő vallomásokat hallhatunk arról, hogy az előadó párok hogyan segítették egymást az Isten-felismeréshez vezető úton, amin azóta is kéz a kézben járnak.

Gondolataik és velünk megosztott érzéseik megvilágították számunkra, hogy ha az Istennel való beszélgetés az életünk részévé válik, akkor felismerhetjük és meghallhatjuk Isten szavát az életünkben, felismerhetjük szándékát és elfogadhatjuk akaratát. Ez pedig „biztosítókötélként” fogja vezetni az életünket. A bevezető megmutatta, hogy milyen közel kerülhetünk Istenhez az imádság által, és ekkor kéréseink meghallgatást is nyerhetnek.

Az estén helyet kaptak vidám és könnyfakasztó helyzetek, gondolatok is, ezzel szimbolizálva, hogy Isten segítségével egyensúlyba kerülünk önmagunkkal, párunkkal és a Teremtővel.

Örömmel a szívünkben tértünk haza. Elvittük magunkkal az elhangzott gondolatokat, érzéseket, énekeket, hogy imádságosabbá tegyék ezeket a téli, borongós, szürke napokat.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.