Isten az élet

Pénteken és szombaton ismét a virtuális térben találkozhattunk egymással. Hálás köszönet Szilviának és Gábornak, hogy felvállalták mindkét napot, a párok igényeihez alkalmazkodva!

Nagy szükségünk volt a találkozóra, mert hétköznapjainkat, életünket többünk családjában is megnehezíti a vírus leküzdése. A karantén összezár, az izoláció szétszakít, a félelem falakat emel, a féltés aggodalmat szül. Az érzés, hogy kevésbé vagyunk képesek irányítani életünket, elkeseredetté tehet bennünket. Istenhez fohászkodunk gyógyulásért, segítségért.

Ilyen időben érkezett a lehetőség, hogy egymáshoz fordulva keressük az Istent, mint a házas életünket is tápláló forrást. Dombóvárról Harmath Zoli és Ági szemléletes és mély előadása, majd az azt követő megbeszélés melegséggel töltötte el lelkünket. A témával kapcsolatos gondolataink megosztása, a “gyöngyfűzés” megerősítették, hogy a párok és a közösségünk számára ezek a házas hétvégés együttlétek is Isten tápláló forrásai, amelyekből ismét energiát meríthettünk.

Köszönjük!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.